четвер, 20 червня 2019 р.

Лялькова вистава за мотивами казки "Троє поросят"



В рамках програми «Створюємо інноваційний культурний продукт» від «Українського культурного фонду» 20-го червня для наймолодших глядачів дитячого садочка с.Нове Село зав. бібліотекою-філією Молнар М.Г. та учасниками лялькового театру «Ластівка» організовано перший показ лялькової вистави за мотивами казки «Троє поросят». 


Мета якого - покращення вивчення української мови, розвитку усного мовлення, прищеплення любові до українського фольклору, долучення до скарбів української культури, виявлення творчих здібностей дітей. Постановка здійснена українською мовою і саме така форма навчання мови вчить і виховує дитину невимушено, м'яко впливаючи на підсвідомість. 
Вихованці ДНЗ з числа представників нацменшин співпереживали разом із героями вистави, сміялися, хвилювалися і бурхливо реагували на захоплюючі епізоди.
Після закінчення вистави зав. бібліотекою-філією познайомила дошкільнят з дивовижними ляльками, які оживають, розмовляють і дарують казкову насолоду, а дітки ділились своїми враження від вистави та запевнили, що з нетерпінням чекатимуть нових постановок.   



Немає коментарів:

Дописати коментар