пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Зустріч з військовими, які повернулися із зони АТО...

12-го вересня, в бібліотеці-філії села Нове Село відбулася зустріч з військовими, які повернулися із зони АТО. На зустріч прийшли рідні, друзі та просто небайдужі односельчани. Із національною символікою, квітами та сльозами на очах  односельці зустрічали своїх героїв. Розпочався захід 





 гімном України. Хвилиною мовчання і молитвою до Бога, присутні вшанували бійців, полеглих при виконанні завдання, а також полеглих, які віддали своє життя за майбутнє України. Ведуча Наталія Володимирівна, (сестра одного з військових) привітала присутніх вояків-героїв: Маркусь Василя, Матійко Сергія, (який приїхав із Мукачівської лікарні, де зараз перебуває на лікуванні), і Часин Еріка  а також всіх присутніх.
            
Воїнів благословив св'ященик греко-католицької церкви о.Січ Адальберт. Духівник подякував захисникам України за мужність і героїзм. В бібліотеці панувала тишина і сльози: сльози радості і тривоги.
            
Сільський голова, Пінтє Василь Васильович, вручив подяку воїнам-героям, за проявлену мужність, самовідданість, патріотизм, відвагу та силу духу, готовність з честю та гідністю виконувати поставлені перед ними бойові завдання і дотримання військової присяги.
Під час зустрічі прозвучали вірші: «Вони боролися за нас», «Лист солдату», «Пробачте, мамо...», «Плач, Україно!», «Мамо, Я вернусь». Їх  декламували учні 9-го класу: Кус Лілія, Мацола Діана, Бовсунівська Вероніка, Райчинець Домініка, Вовчок Наташа. Учні групи продовженого дня, Новосільської загальноосвітньої школи, привітали воїнів вручили їм квіти і свої малюнки.
              
- Герої! Герої! Герої! Щоб вам Бог давав здоров’я! Щоб ви довго жили під мирним небом.


                       ФОТО

Немає коментарів:

Дописати коментар