четвер, 4 вересня 2014 р.

"Обережно!Двері відчиняються!Станція БІБЛІОТЕКА!"В гостях-1 клас.

Обережно! Двері відчиняються! Станція – БІБЛІОТЕКА! –, під такою назвою,у вересні для учнів першого класу у бібліотеці пройшли екскурсії, під час яких учні познайомилися з правилами робити у бібліотеці, оглянули книжкові виставки, книги, представлені у дитячому куточку для читання молодшими школярами.
Весело, радісно, святково було в цей день в бібліотеці. З захопленням та цікавістю малята
слухали розповідь бібліотекаря про казковий дім, де живуть різноманітні книжки. Дізнались про те , що можна прочитати про рідний край, про найдивовижніші у світі машини, про перші літальні апарати і космічні кораблі. Чимало тут і казок. Несподіванкою для маленьких читачів стала зустріч з казковими героями. Сьогодні до сільської бібліотеки завітали першокласники, які побачили,
що бібліотека - це справжнє книжкове місто, де є свої вулиці й площі, палаци й будинки, є й свої мешканці - книги. У кожної книжки є свій дім, а в домі адреса, яка написана на поличковому роздільнику. Палаци - це книжкові виставки.
Діти розфарбували малюнки казкових героїв, відгадавши з якої казки вони, і приготовили на пам'ять прапор зустрічі зі бібліотекою.
ФОТО

Немає коментарів:

Дописати коментар