неділю, 24 серпня 2014 р.

"Маленькі патріоти незалежної України"-"Майбутнє в наших руках!!"

Сучасне виховання дитини неможливе без виховання патріотизму. Щоб виростити гідну людину та громадянина, уже з молодшого дошкільного віку виховуються патріотичні почуття, які засновуються на інтересі до найближчого соціального, природного і культурного оточення (сім'ї, батьківського дому, рідного міста, села, країни, традицій та звичаїв свого народу).
Гартування маленького патріота передбачає також ознайомлення із державною символікою України (прапор, герб, гімн). Одним з найактуальніших таких свят є День Незалежності України, яке найяскравіше відзначає бібліотека і дошкілля.

Відомо, Батьківщина починається з любові до тієї землі, на якій ти народився і живеш. Але просто любити свою землю недостатньо, потрібно знати її історію, культуру, визначні місця, володіти мовою та знати відомих людей. Щоб дитина вийшла в дорослий світ підготовленою, вона має пізнати близьке, рідне, відчути себе його частинкою. Для досягнення цієї мети бібліотека провела геральдичну подорож.+Флеш-моб - «Синій, як море, як день золотий, з неба і сонця наш прапор ясний» у дошкільному закладі с.Нове Село. ФОТО




Немає коментарів:

Дописати коментар