неділю, 24 травня 2020 р.

День захисту дітей-онлайн конкурс "Хто, що вміє!"

 

Дорогі діти...Шановні батьки!

1 червня ми святкуємо День захисту дітей! На жаль цього року ми не можемо провести це свято разом....але дякуючи інтернету я закликаю Вас це свято провести онлайн... під назвою:
Діти...хто-що вміє!!!
Якщо ваша дитина гарно малює...чи гарно читає вірші ... казки... гуморески... танцює...співає...чи грає на музичних інструментах... гарно вишиває...чи займається бісероплетінням чи іншою ручною роботою... або як вимовляє своє перше слово ... як начинає свої перші кроки... зробіть відео чи фотографію та надсилайте на мою сторінку чи в приват... вкажіть ім'я та вік дитини...
Переможці ( хто більше лайків отримає ) отримають призи... Будь ти сама краща...кращий!!!
Відбулося нагородження учасників онлайн - конкурсу «Хто що вміє». 1 червня ми святкуємо День захисту дітей! На жаль цього року ми не могли провести це свято разом....але дякуючи інтернету це свято ми провели онлайн... під назвою:

« Хто-що вміє»!!!Ми отримали багато гарних малюнків...діти чудово декламували вірші ... показали свої здібності: танцювали...співали... грали на музичних інструментах... і.т.д.Діти надзвичайно активно, з повною самовіддачею підійшли доучасті у конкурсі. У конкурсі взяли участь 40 дітей: наймолодшому учаснику – 8 місяців, а найстаршому – 15 років.

Всі переможці були нагороджені подарунками.


Дякуємо за участь у конкурсі та бажаємо гарного відпочинку. Хай мрії кожного збуваються! Чекаємо зустрічі з Вами!




Немає коментарів:

Дописати коментар