неділю, 11 лютого 2018 р.

СПРАВА НАМ ДО ДУШІ


У нашому сьогоденні є дуже багато таких жінок, які, на жаль, не отримують задоволення від своєї роботи.  Тому, чимало їх постійно у  пошуках улюбленої справи або самі собі вигадують захоплення до душі. До прикладу, молоді мешканки Нового Села втілити цікаві ідеї змогли у сільській бібліотеці-філії, де зібрався невеличкий гурток, члени якого у вільний час стараються зробити щось прекрасне своїми руками.



 Молодих жінок зацікавила техніка рукоділля разом з односельчанками розпочали виготовляти різнобарвні орхідеї. Спочатку робили квіти для себе, але цей вид рукоділля викликав у всіх таке неймовірне захоплення, що вирішили продовжувати цю справу. Це одночасно заспокоює і розраджує, а головне – дарує безмежну насолоду для душі. Сподівалися, що знайдеться людина, котра оцінить плоди їх копіткої праці. Чекати довелося недовго, адже знайшлося багато шанувальників, які активно купували орхідеї, навіть через інтернет. Крім того, вже мають багато замовлень на 8 Березня. 
Особливо приємно для них, коли бачать задоволення в очах клієнтів, котрі придбали їхній виріб. А це, ще більше заохочує творити і дарувати радість. Завдяки хенд-мейду жінки більше спілкуються, що в свою чергу дозволяє розслабитися і відволіктися від стресових навантажень. Сподіваємося, що ніжні жіночі руки створюватимуть і в подальшому безліч чудових квітів, а когорта бажаючих творити красу постійно збільшується.

Немає коментарів:

Дописати коментар