неділю, 18 лютого 2018 р.

СТВОРЮЄМО КАЗКОВИЙ СВІТ


 
У Новосільській бібліотеці-філії вже стало доброю традицією проводити «Бал-карнавал». І знову запанував у дитячих душах святковий настрій, який розпочався з карнавалу для дошкільнят та найменших новосільчан.
У святкуванні взяли участь 17 діточок разом із матусями, котрі за мить перетворили своїх малят у чудових казкових персонажів. 




А минулого тижня веселощі продовжили 23 дітей шкільного віку, які зібралися на захід під назвою «Поїздка у світ казок». Спочатку всі казкові герої представили себе всім присутнім у залі. Затим захід продовжили цікаві вікторини та конкурси. Діти і дорослі провели час дуже цікаво та надзвичайно корисно – читали книжки, збагачувалися інформаціями та гралися досхочу. Довподоби були їм веселі пісні і танці, а також смачні ласощі солодкого столу. Наприкінці програми всі учасники були нагороджені різними призами та подарунками, які організаторка підготувала з неабияким натхненням. Серед них були і м’які іграшки, і замальовки, книжки та солодощі. 


 


Особливим сюрпризом стали виграшні лотереї, власники яких змогли оздоровитися і приємно відпочити у теплому басейні Карачинського ліцею, за що щира вдячність спонсорам.

Немає коментарів:

Дописати коментар