пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

Презентація Громадського інформаційного центру

31 жовтня у бібліотеці-філії с.Нове Село відбулась презентація діяльності Громадського інформаційного центру в рамках проекту «Громадські інформаційні центри у Вінницькій, Закарпатській, Львівській, Миколаївській  та Рівненській областях – ІІ етап». Проект співфінансований у рамках програми польського співробітництва для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Програма “Підтримка демократії”.
Присутні гості: Христина та Андрій Гаталяк – менеджери ГО «Європейський діалог» (м.Львів), Андрій Вишняк – голова Б/Ф «Центр громадських ініціатив» (м.Перечин),Катерина Вашкеба–директор Виноградівської ЦБС. 
                             
Інформаційний центр в бібліотеці сприяє забезпеченню відкритого віртуального і фізичного доступу для широкого загалу користувачів до інформаційних ресурсів та послуг. Тут громадяни можуть відвідати тренінги та отримати консультації з методики пошуку необхідної інформації на сайтах органів державної влади та місцевого самоврядування, отримати правові консультації з питань пенсій, соціального захисту, трудової міграції;пройти курси комп’ютерної грамотності та курси з працевлаштування.
Тут допоможуть Вам у наступних питаннях:- пошуку необхідної інформації в Інтернет-мережі;- заповненні анкет на оформлення візи;- замовити квитки на потяг, автобус, літак...- замовити і оплатити банківською картою товари та послуги через Інтернет;- поповнити мобільний рахунок за допомогою онлайн сервісів;- зареєструватись на ЗНО;- зареєструвати дітей до ДНЗ. Та багато інших електронних послуг.Бібліотека сьогодні є місцем, де кожен громадянин отримує вільний доступ до інформації, а також може вирішити власні проблеми. Не має сумніву, що ГІЦ потрібний сьогодні населенню і саме така робота перетворює бібліотеку в центр життя громади.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар