неділю, 16 вересня 2018 р.

Засідання клубу за інтересами Baba-Mama

Минулої неділі бібліотека гостинно відкрила двері для найменших новосільчан, які прийшли у «Клуб матері і дитини» зі своїми матусями для того, щоб разом у цікавих іграх та змаганнях провести кілька незабутніх годин. Бібліотека вже неодноразово організовувала такий захід, його проведення вже стало доброю традицією, яку діти завжди очікують з
неабияким хвилюванням.
Завітала на недільний відпочинок і практичний психолог Новосільського навчально-виховного комплексу Наталія Турані, яка поділилася темою: «Виховання дітей раннього віку в умовах сучасної сім’ї». У своєму виступі вона звернулася до матусь немовлят, розповіла їм про те, як молодим батькам займатися вихованням дитини з самого народження, ознайомила присутніх про важливість спілкування та моральної поведінки, гігієнічні навички. Вела мову про першочергове завдання батьків – як закласти міцний фундамент для формування позитивних якостей особистості дитини. Після повчальної години дітлахи отримали подарунки, ласували солодощами, переглядали казкові книжки, співали та танцювали. Тим часом, матусі ділилися між собою досвідом та корисними порадами, обговорювали проблемні та болючі питання, зокрема про вірусні інфекції, полегшення симптомів грипу та застуди у малюків, а також правильне та здорове харчування.

 

Насамкінець, малюки з отриманими подарунками, в очікуванні наступної зустрічі, весело попрямували у свої домівки. А матусі збагатилися досвідом та позитивними враженнями, що у подальшому допомагатиме їм у моральному та фізичному вихованні майбутнього покоління.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар