четвер, 13 жовтня 2016 р.

Відчайдушні,сильні воїни-захисники!Сьогодні свято–в вашу честь!

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом.
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та гідного відзначення – Дня захисника України, 13-го жовтня, бібліотекою
організовано і проведено свято: зустріч з учасниками АТО.
На свято запрошені і присутні учасник АТО с.Нове Село, Матійко Сергій,
 Маркусь Василь (батько учасника АТО Маркусь Василя), Часин Гізела (мати учасника АТО Часин Ерік), Борін Маріанна (дружина учасника АТО Боріна Михайла), а також сільський голова, Пінтє Василь Васильович, 

хто із щирими привітаннями вітав всіх присутніх на заході, подякував учасникам АТО за відданість українському народу, патріотизм, служіння інтересам України і привітав захисників України зі святом.
Прикрасою заходу стала яскрава концертна програма у виконанні талановитих користувачів бібліотеки. 
 
Прозвучали пісні у виконанні директора будинку культури Баторі Лівії, 
а також вшанували пам'ять тих, хто не повернувся, хвилиною мовчання, переглянули відео-ролик "Виноградівщина пам'ятає своїх героїв. Загиблі в АТО".

  Гостям подарували святковий концерт, квіти та медаль-подяку захиснику України, виготовлений членами клубу за інтересами "Люби і роби добро" висловили слова побажання миру, повернення до рідної оселі живими та здоровими.
Свято стало символом мужності, почуття гідності, патріотизму та шани героям, які захищають Україну. 

Немає коментарів:

Дописати коментар