пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

ХОЧЕМО ЖИТИ В ЧИСТІЙ КРАЇНІ


Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.
очистка території річки Тиса, організована спільно з школою та сільською радою села. Десятки целофанових мішків , сотні кілограм відповідного сміття та різного непотребу - було зібрано учасниками акції , а саме пластмасових , скляних пляшок , кульків та паперових відходів . Все це сміття осідає та забруднює відповідну територію після природних виливів річки Тиса.
З метою виховання у молоді екологічної культури та дбайливого ставлення до природного середовища була організована та проведена
Ми знаємо, що можливості природи не безмежні. Тому людина має не тільки користуватись її благами, а й дбати про її охорону, відтворення і збагачення. А берегти природу - означає берегти і Батьківщину.






Немає коментарів:

Дописати коментар