суботу, 20 червня 2015 р.

Читати - це модно, читати - це круто!!!-День Матері та дитини!

Книги стали відігравати набагато меншу роль у житті дітей. Причин тому безліч: телебачення, Інтернет, мультимедійний простір. Дітям стає нецікава література. На жаль, відсутність інтересу до читання книг збіднює дитячу фантазію і кругозір.
Для підвищення ролі бібліотеки та книги в житті дитини, 20-го червня бібліотекою-філією с.Нове Село спільно з грекокатолицькою громадою села вже пятий раз було організовано

родинне свято до дня захисту дітей та дня Матері «Anya-gyereknap ».
На захід зібралося понад 300 дітей зі своїми батьками, які з радістю приймали участь в іграх та розвагах, спортивних змаганнях, майстер класах, фейс-атрті і т.д.

 В книжковій палаті розгадували кросворди, читали книжки, складали картинки казкових героїв із кубиків. 
Головною метою акції було привернути увагу дітей до книги, читання та бібліотеки, показати ті можливості, які на сьогоднійшій день має сучасна книгозбірня, що цікавого може запропонувати вимогливому користувачеві.   В ході акції всі бажаючі мали змогу ознайомитися з захопливими та сучасними книгами, відкрити для себе безліч цікавих письменників-класиків  Змістовно, цікаво та весело пройшов день. Діти та батьки доказали, що "Читати - це модно, читати - це круто!!"


 

.

Немає коментарів:

Дописати коментар