неділю, 22 березня 2015 р.

БАЛ ПОПЕЛЮШКИ

Всі ми читаємо казки… І дорослі і малі…Перші книги, які ми читаємо своїм діткам, звичайно ж, казки: народні або літературні. В дитинстві всі мріяли потрапити в казку і стати казковими героями, щоб хоч не надовго стати такими ж сміливими, веселими, сильними, гарними як і улюблені герої казок.
22-го березня бібліотека-філія с.Нове Село перетворилася у

казковий край де відбувалось казкове дійство - бал Попелюшки. На бал були запрошені діточки із своїми батьками і загальна кількість учасників становило 49 гостей .Серед них: Білосніжка і сім гномів, які допомагали в організації і проведенні заходу, Кіт у чоботях, Божа корівка, метелик, лисиця, Червона Шапочка, Півник, Спляча красуня, маленька Маша, Попелюшка і принц та інші.
Усе було як на справжньому балу: гості заходили в зал, церемоніймейстер представляв гостей господарям, на скрипці зіграла музику Січ Панна учасниця балу, і Попелюшка запросила на перший танок усіх гостей.
Родзинкою бала став конкурс: Мандруємо казковим світом із Котом у чоботях.

 



Таємниче число сім! Як його тільки не вважають: і священним, і божественним, і магічним, і щасливим. Число сім зустрічається дуже часто в різних відомих висловах, прислів'ях і приказках, казках. Присутні балу теж мали подолати сім завдань, показати і доказати, що вони читають казки вдумливо . Допомогли їм у цьому Білосніжка і семеро гномів.
Завдання були різноманітні: діти в чоботях і шляпі мали обходити барєр, розповісти, хто з якої казки прийшов на бал, описуючи так, щоб інші відгадали і дали правильну відповідь. Батьки мали відгадати хто з казкових героїв подав оголошення у газеті певного змісту, дами балу мали допомогти Попелюшці перебрати сочевицю, щоб мачуха відпустила її на бал, а кавалери шукали володарку туфельки, шукаючи їх по всьому залу в бібліотеці . Був тут і бібліоквест : казкові герої мали відшукати книгу з казкою персонажі яких вони представляли. Треба сказати, що всі присутні ,як малі так і дорослі ,були дійсно розумні, сміливі бо успішно виконали всі 7 завдань. Нагородою їм стали призи: цукерки, іграшки та книги.
Бажаючі могли взяти участь у майстер-класі і показати свої творчі здібності: виготовити із диска черепаху, равликів та гусениць, а також пенал для ручки: метелика і бджілку. 
Бал пройшов на УРА.! Організатори та учасники заходу домовилися про зустріч у наступному році. А поки - що читати, читати і читати щоб стати успішним.


ФОТО: БАЛ ПОПЕЛЮШКИ- ОСЬ ТАКИМИ МИ БУЛИ...

Немає коментарів:

Дописати коментар