четвер, 20 березня 2014 р.

"НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ-РОКУ"

КОЖНОГО РОКУ БІБЛІОТЕКА ГОТУЄ ЧИТАЧА НА КОНКУРС "НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ РОКУ" У 2013-2014 РОЦІ В СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ с.НОВЕ СЕЛО ВІДБУВСЯ І-Й ЕТАП КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ "НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ".
Велику увагу приділяє бібліотека  популяризації книги.
Адже, книга-чудовий дивовижний витвір людського розуму. Вона стала для кожного із нас такою ж необхідною, як земля, як чисте небо над головою, як хліб. Навіть важко уявити, як би розвивалася людина, коли б не було винайдено книгу. 
   Герої наших улюблених книжок
завжди поруч із нами. Вони дуже різні: розумні, хоробрі, витривалі, чесні, хитрі,енергійні... І вже від наших уподобань і смаку залежить, хто нам дорожчий, на кого хотілося б бути схожим, із ким цікаво, а з ким можна і посперечатись. 
Так буде завжди. Змінюються покоління, а мудрі книги живуть і знову вчать людей бути добрими, чуйними, справедливими.
Наша мета, прищеплювати дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати узагальнювати, робити висновки з прочитаного, виховувати любов і повагу до книг. 
    Скільки зірок в небесах,
   Скільки квіточок в лісах,
   Скільки крапельок в Дніпрі,-
   Стільки й книг є на землі. 
Отже:"Книга-чудо із чудес, і хто читає, той перемагає", під таким девізом 
19 ЛЮТОГО В СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ с.НОВЕ СЕЛО ВІДБУВСЯ І-Й ЕТАП КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ "НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ-2013". В КОНКУРСІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ УЧНІ 6-7 КЛАСІВ. ПЕРЕМОЖЦІ І-ГО ЕТАПУ: БОБІТА ВІКТОРІЯ - 6 КЛАС; ВОВЧОК НАТАЛІЯ - 7 КЛАС.

"Найкращий читач -- 2014"

У конкурсі взяли участь читачі бібліотеки, переможці першого туру -- Мацола Аліна-6клас, Тупиця Марія-7 клас, Вовчок Наталія-8 клас.

Немає коментарів:

Дописати коментар