пʼятницю, 2 травня 2014 р.

СІМЕЙНИЙ СПОРТИВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ

Першої неділі травня сільська бібліотека спільно з Новосільською греко-католицькою громадою та фондом “Подаруй надію” (голова Роман Голованов) організували сімейний спортивний фестиваль. 
До Київського фонду звернулася завідувачка Новосільської бібліотеки-філії. Першим кроком співпраці став візит робітників Фонду на Різдвяні свята. Тепер спільно організували спортивний фестиваль для місцевих жителів. Програма розпочалася з
священної літургії, після якої на дворі парафії зібралися діти та дорослі. Розминкою спортивного дня став біг по вулиці у визначеному напрямку. Присутні мали можливість випробувати себе у веселих іграх:стрибати на батуті, кататися на каруселі,перетягування канату, майстер клас з ремісництва. Можна було побачити мото-шоу у виконанні мотоциклиста Алекса Сідора, а також бути учасником розіграшу лотореї. На спортивний фестиваль зійшлося більш 200 осіб, приїхали сюди із Карачина, Вилока, Ботара, Виноградова. Закінчилася програма концертом, присвяченим Дню Матері. Від іменів усіх учасників фестивалю хочу подякувати Роману Голованову, Юрію Шумаєву, Вадиму Кульченкові та їхній малій команді, що подарували нам такий веселий день, а також подякувати жителям Нового Села за спільні зусилля, за те, що забезпечили гостей з Києва житлом та їжею. Щиро вдячні за підтримку П/П кондитерських виробів "Лемак" смт. Вилок. 

                        
                        
                         ФОТО
ФОТО       ФОТО     ФОТО      ФОТО

Немає коментарів:

Дописати коментар