четвер, 18 жовтня 2012 р.

18 жовтня в приміщенні Новосільської сільської бібліотеки-філії відбулися чергові передвиборчі вечорниці в рамках проекту "Громадська взаємодія" , партнером якого є Виноградівська ЦБС. Вони проходили у формі " Вечорниці". Мета вечорниць: донести до користувача інформацію про виборчий процес  та права виборців.

Присутніми були члени виборчої дільниці,перші виборці і жителі села похилого віку.Присутнім було представлено презентацію " Вибори -2012"-(презентувала: вчитель історії та правознавства: Чепак Наталія Василівна)та роздано буклети    " Парламентські вибори 2012 - подія особливої ваги",а також мали змогу подивитися вечорниці, які підготували жителі села Нове Село та Карачин.Під час вечорниць звучали угорські народні пісні, у виконанні хору,з підтримкою присутніх.Завідувачем  бібліотеки було оформлено виставку " Прийди!Подумай!Голосуй!"

 Завершилася зустріч куштуванням солодощів, чаю та кави.Всі відвідувачі з хорошим настроєм та враженнями і корисною інформацією залишили цю зустріч. ФОТО 


Немає коментарів:

Дописати коментар