пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

МАНДРІВКА У ЧАРІВНИЙ СВІТ КАЗОК-в гостях дошкільнята

Кожен народ створив багато чудових казок. У них відображення життя народу, його мрії і сподівання на кращу долю, на перемогу добра і справедливості над злом, заздрістю, жадібністю і жорстокістю. Казки розкривають для нас інший, чарівний світ, переносять нас на крилах фантазії до незвичайних  пригод….
26-го лютого до бібліотеки завітали

четвер, 25 лютого 2016 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «КНИГОМАНІЯ-2016» -І турн

В Україні розпочався 12-й всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія», який дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Ініціатор конкурсу –

середу, 24 лютого 2016 р.

Вшанування памяті героїв Небесної сотні...Презентація книги "Церковь на майдане" Алексей Гордеев

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

24-го лютого в бібліотеці с.Нове Село відбулося вшанування пам’яті Героїв України, Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну.

четвер, 18 лютого 2016 р.

«О,рідна мовонько, о мово! В тобі від Бога, кожне слово!»

Щоб донести красу рідної мови до кожного першокласника, викликати бажання оволодіти нею досконало, необхідно підтримувати стійкий інтерес до вивчення граматики, мовних явищ,-18 лютого в бібліотеці було проведено мовну годину «О,рідна мовонько, о мово! В тобі від Бога, кожне слово!»
Зробити цей захід цікавим, захоплюючим допомогли

середу, 17 лютого 2016 р.

Он-лайн - акція "Book&Face", «Селфі з улюбленою книгою : читаю і тобі раджу!»


Запрошуємо прийняти участь в он-лайн - акції «Селфі з улюбленою книгою : читаю і тобі раджу!»
Давайте робити селфі з улюбленою книжкою чи з тою, яку читаєте зараз і ділитись гарними книгами з іншими!
Фото надсилайте на нашу сторінку в Facebook. Переможця чекає 

неділю, 7 лютого 2016 р.

Масляна, Масляна, яка ти красна!



Любить наш народ святкування, веселощі і розваги. То чому б не відзначити кінець зими? Адже є чудова нагода - свято Масляної! Отже,  бібліотека і цього року провела таке свято "Масляна, Масляна, яка ти красна". 6-го лютого спільно з греко-католицькою громадою с.Нове Село та с.Карачин було проведено музично-розважальну програму у спортивному залі (присутні 120 осіб), а 7-го лютого в бібліотеці для маленьких діток ("Baba-Mama" клуб) та дошкільнят.(присутні 42 осіб). Розпочали гуляння. Були танці,лунали пісні,для дітей організовувались цікаві конкурси.