середу, 24 вересня 2014 р.

Сучасна бібліотека іде в люди...

Змінюється світ, змінюються можливості, змінюється і бібліотека. Сьогоднішнього читача важко зацікавити просто видавши йому потрібну книгу. Тому бібліотека-філія с.Нове Село,змінює форми роботи, виходячи за межі стін книгозбірні.
Якщо перефразувати відомий вислів

неділю, 21 вересня 2014 р.

Нове Село читає!!!

"... Книги - це двері, що виводять тебе з чотирьох стін.Вони вчать тебе, виховують, з ними ти подорожуєш, мрієш, уявляєш, проживаєш інші життя, а своє множиш у тисячі разів. А ще вони допомагають справлятися з багатьма неприємними речами - примарами, самотністю та іншою поганню.
Перевага книг в тому, що вкладені в них

пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Зустріч з військовими, які повернулися із зони АТО...

12-го вересня, в бібліотеці-філії села Нове Село відбулася зустріч з військовими, які повернулися із зони АТО. На зустріч прийшли рідні, друзі та просто небайдужі односельчани. Із національною символікою, квітами та сльозами на очах  односельці зустрічали своїх героїв. Розпочався захід 


середу, 10 вересня 2014 р.

У Новому Селі урочисто зустрічали військовика, Маркусь Василя, який 6 місяців воював в зоні АТО

Сьогодні, 10 вересня, у Новому Селі урочисто зустрічали Маркусь Василя, солдата, який повернувся із зони АТО після виконання бойового завдання а також солдатів, які воювали і повернулися на Закарпаття разом із ним.Воїнів привітав сільський голова, Пінтє Василь Васильович, подякував захисникам України за мужність і героїзм, наголосивши, що "завдяки тому, що вони були там, ми жили тут".

Під час зустрічі

суботу, 6 вересня 2014 р.

Тренінг в рамках проекту "Громадські інформаційні центри"


6 вересня в читальній залі центральної районної бібліотеки в рамках проекту «Громадські інформаційні центри у Вінницькій, Закарпатській, Львівській та Рівненській областях – ІІ етап» відбувся тренінг,  щодо складання  SWOT аналізу для майбутнього написання стратегічного плану. Тренера: голова Б/Ф "Центр громадських ініціатив" (м.Перечин) - Андрій Вишняк та Оксана Кидора.


пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Інтернет у бібліотеці

Сьогодні бібліотека, маючи змогу розкрити все багатство фондів, пропагує нові послуги, у неї з’являється можливість максимально повно задовольняти запити користувачів:читачі мають змогу користуватися можливостями Інтернету, електронної пошти обшукувати порібні їм інформації.

четвер, 4 вересня 2014 р.

"Живе в селі БІБЛІОТЕКА!"В гостях - дошкільнята.

В рамках відкритих дверей , відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек, в кінці вересня бібліотеку відвідали маленькі читачі села - дошкільнята. Для них для них бібліотека приготувала

"Обережно!Двері відчиняються!Станція БІБЛІОТЕКА!"В гостях-1 клас.

Обережно! Двері відчиняються! Станція – БІБЛІОТЕКА! –, під такою назвою,у вересні для учнів першого класу у бібліотеці пройшли екскурсії, під час яких учні познайомилися з правилами робити у бібліотеці, оглянули книжкові виставки, книги, представлені у дитячому куточку для читання молодшими школярами.
Весело, радісно, святково було в цей день в бібліотеці. З захопленням та цікавістю малята